воскресенье, 26 октября 2014 г.

Ситуація в зоні АТО за 26 жовтня

Сьогодні, у день виборів до парламенту, підрозділи сил АТО несуть службу у посиленому режимі. Головна мета - забезпечити безпеку демократичних виборів, запобігти диверсіям та терористичним актам. У місцях дислокації українських силових підрозділів військовослужбовці голосують у кілька змін, щоб забезпечити безперервність несення служби на позиціях. Загалом має проголосувати понад 10 тис. військовослужбовців.

Станом на 10:00, за даними Донецької облдержадміністрації, на території області відкрилося 1047 виборчих дільниць з 1097, або 96% від загальної кількості. Голосування проходить спокійно.

За минулу добу активність терористів у зоні АТО порівняно з п'ятницею зменшилась. Бойових втрат серед українських військових немає, поранено трьох військовослужбовців.

Кількість та інтенсивність обстрілів минулої доби знизилась. Зокрема, загалом за добу зафіксовано 18 обстрілів, але третина з них здійснена по нашим позиціям у районі н.п.Нікішине Шахтарського району Донецької області. І в основному це були обстріли зі стрілецької зброї.

З мінометів терористи обстріляли Донецький аеропорт, але він залишається під контролем наших військових.

Ситуація на 32-му блокпосту у районі н.п. Сміле перебуває під контролем українських військ, бойових зіткнень там не було.

В Маріуполі спокійно, у місті відбувається голосування, виборчі дільниці перебувають під посиленою охороною.



Комментариев нет:

Отправить комментарий