понедельник, 20 октября 2014 г.

ШЕНДЕРОВИЧ : РОСІЯН УЖЕ 15 РОКІВ ЗОМБУЮТЬ

Російське телебачення – це пропагандистська машина

Російське суспільство вже 15 років перебуває в стані потужного зомбування.

Про це сказав відомий російський письменник-сатирик і журналіст Віктор Шендерович в інтерв'ю "Укрінформу".

"З літа 1999 року вже 15 років ми перебуваємо у стані потужного зомбування. 15 років завантажували лайно в голови, а зараз занурюють туди палець і говорять: "Товариші, ну там лайно, що ж зробити". Так хто його туди завантажив? Так може якось санувати? Можливо, відкачати лайно і почати розмовляти?" – висловив свою думку Шендерович.

Кажучи про сучасне російське телебачення, відомий публіцист назвав його "пропагандистською машиною, яка обслуговує режим".

За словами Шендеровича, "агресивна пропаганда, замішана на ксенофобії – фірмовий стиль пізнього Путіна". "Точно за Оруеллом, йому постійно потрібен ворог, і нині цей ворог – Україна", – додав він.

Публіцист також зазначив, що в нього дуже давно не було проектів на російських телеканалах. "Зараз можу з'явитися на державному каналі тільки у вигляді друга "хунти". І коли нещодавно у прайм-таймі показали мою фотографію, великий портрет із написом "покидьок", це була для мене "хвилина слави". Ось так я повернувся на федеральне телебачення", – розповів Шендерович.



Комментариев нет:

Отправить комментарий