вторник, 12 августа 2014 г.

Луганські терористи отримали три установки "Буратіно"

У Луганській області у терористів з'явилися 3 установки залпового вогню "Буратіно", які вчора, 11 серпня, були перекинуті ближче до Луганська. Про це повідомив голова громадської організації Громадянська ініціатива "Права справа" Дмитро Снегирьов, передає УНІАН.

За його словами, цю інформацію йому надали місцеві жителі і члени його громадської організації, що стали очевидцями подій. "У бойовиків з'явилися 3 установки "Буратіно". Це установки, подібні до "Граду", але з термобаричними зарядами для боротьби з укріпленими районами", - говорить Снегирьов.

За його словами, у них бойова частина подвійного підриву - спочатку на висоті 5-15 м підривається перший заряд і розпилюється хмара аерозольної суміші, діаметром до 50 м, потім другий заряд запалює цю суміш. Крім того, за словами Снегирьов, "ці установки вчора перекинули ближче до Луганська і будуть націлені на аеропорт".

Як повідомлялося раніше, чверть мільйона жителів Луганська опинилися в повній блокаді. За даними міськради, в Луганськ більше не доставляються харчові продукти, немає світла і води.



Комментариев нет:

Отправить комментарий